Intro

Lieve cursist, Speciaal voor jullie heb ik twee gast experts uitgenodigd om een specialistische video-les op te nemen. Twee onderwerpen die heel erg belangrijk zijn om mindfull met je hond samen te leven en dus ook onmisbaar in deze cursus. Lisse & Tamira zullen jullie beide hun specialisatie uitleggen en een waardevolle oefening meegeven waar je heel veel aan zult hebben. Alleen zijn is niet vanzelfsprekend voor honden. Ook honden die nu wel goed alleen kunnen blijven kunnen op een nieuwe locatie hier wel moeite mee hebben met alleen zijn of na een vakantie periode of als jij een periode langer thuis bent geweest. Maar ook als honden ouder worden kan het zijn dat alleen blijven toch wat lastiger wordt, Lisse haar oefening is daarom een must voor elke bewuste hondenbegeleider.

Tamira neemt je mee in de wereld van zorg zonder dwang, een onderwerp waar ik ook heel gepassioneerd over ben. We moeten er niet zomaar vanuit gaan dat we maar alles bij onze honden kunnen doen en dat ze daar dan zomaar ongeschonden vanaf komen. Er kan veel stil leed achter zorg MET dwang schuil gaan en daarom is het heel belangrijk dat jij als verantwoorde hondenbegeleider hier mindfull mee om gaat. Luister ook altijd naar je hartje, Jouw onderbuikgevoel en dat stemmetje in je hoofd dat weet wanneer andere over jouw grenzen en die van je dier heen gaan. Trust je intuïtie, kom op voor jouw hond en laat je nooit iets wijsmaken door een ander. Ook al is het een dokter, luister naar je innerlijke stem.

In onze webshop kun je ondersteunende producten vinden die kunnen helpen bij het naar de dierenarts gaan of een ontspannen sfeer te creëren. Denk aan Bach bloesem een onze EHBO-olie, deze kunnen bijdragen aan meer rust.

Liefs, Nadieh